Петел следи какво се случва, след като прието за лечение бебе

...
Петел следи какво се случва, след като прието за лечение бебе
Коментари Харесай

Документ оневини лекарите в Благоевград по случая с бебето, изписано със счупен крак

" Петел " следи какво се случва, откакто признато за лечение бебе в болница в наш град, бе изписано със строшен крайник.

Няма нарушаване на лекари или медицински сестри в болницата в Благоевград по случая с новороденото, което беше признато с жълтеница, само че изписано със строшен крайник. Това показват първичните резултати от вътрешната инспекция.

Директорът на лечебното заведение доктор Огнян Митев цитира документ от болница “Пирогов ”, където детето беше шинирано. Според документа фрактурата е с отминалост към една седмица.

По думите на лекар Митев това значи, че контузията може да е получена и до момента в който бебето е било още у дома. Възможно било при приема в благоевградската болница лекарите да не са я забелязали, защото фрактурата е била без разбъркване на костта.

 

" Изключено е някой от личния състав да го хвърля, да го пуска и така нататък Възможно е, по някакъв метод у дома да е станала фрактурата, при повиване или при нещо друго, със напълно малко придвижване ", сподели доктор Митев, предаде Нова телевизия.

Той добави, че има и друга допустима догадка. " Вродени болести с ендемичен регион Симитли. При тези болести се случва спонтанна фрактура, т.е. без някакво съществено външно вмешателство костта просто се чупи. Това също ще го проверим ", увери Огнян Митев, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР